Wie zijn wij

Hans Burgers is AA accountant en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de accountancy. Uit ervaring heeft Hans ondervonden dat ondernemerschap steeds meer gepaard gaat met regelgeving, formulieren en procedures. En dat de lol van het daadwerkelijk ondernemen, door de bureaucratie, er steeds meer van af gaat.

Uitbreiden, debiteurenbeheer, personeelsbeleid, allemaal zaken die je als ondernemer overkomt als de onderneming groeit. Zaken die belangrijk zijn bij groei, maar een gevaar zijn voor de continuïteit.

De regelgeving, de faillissementen van MKB-ers,  “uurtje-factuurtje” mentaliteit en privé beslommeringen hebben ertoe geleid dat het vorige bedrijf van Hans in slecht weer was beland. Er resteerde hem niets anders dan tijdig het faillissement aan te vragen, om grotere schade te voorkomen. In 2013 heeft Hans het faillissement van zijn accountantskantoor aangevraagd. Een faillissement brengt veel zorgen en stress momenten met zich mee, maar Hans heeft het aangedurfd om wederom een bedrijf te starten in dezelfde sector. Maar heeft lering getrokken uit al deze ervaringen.

Monique Burgers komt uit de zorg en heeft een heel andere kijk op het ondernemerschap. Het zorgen voor mensen is haar op het lijf geschreven.

Het ondernemen is niet alleen omzet maken en winst realiseren, maar ook aandacht schenken aan de medemens. Of dat nu relaties zijn, personeelsleden, leveranciers of andere partijen.

Omzet en winst zijn niet heilig, goed in je vel zitten vindt zij wellicht belangrijker dan winst maximalisatie. Geld is belangrijk om te kunnen overleven, maar levensvreugd is dit zeker ook.

Vanuit deze twee specifieke invalshoeken hebben Hans en Monique de krachten gebundeld om de ondernemer te ondersteunen vanuit zowel de zakelijke-  en sociale optiek.